Telefon: 051 963 874 | Mobilni ( Viber, WhatsApp ): 064 44 04 922
Antikvarijat Ramajana
Devora Hajtner – Deca digitalnog doba

Devora Hajtner – Deca digitalnog doba

16.00 KM

Opis

Povez: meki
Izdavač: Finesa, Beograd
Godina izdanja: 2019.
Obim: 243
Format: 20 x 14
Stanje: novo

 

 

Mnogi roditelji brinu da će im deca postati ovisna o digitalnim uređajima, kao i da će zbog njih postati otuđeni i odsutni. Stručnjak za medije i tehnologije, dr Devora Hajtner, veruje da tehnologija zapravo pruža ogroman potencijal našoj deci – naravno, ukoliko im roditelji pomognu da se izbore sa izazovima.

Suštinska poruka ove knjige jeste da je deci neophodno mentorstvo, a ne (samo) nadgledanje. Istovremeno, zaslužuju više empatije od svojih roditelja odrastajući u svetu digitalnih komunikacija. Knjiga vam nudi savete o tome kako da deci pomognete da prevaziđu izazove prijateljstva i identiteta, česte među decom koja se redovno dopisuju, igraju video igrice i aktivno koriste društvene mreže.

U ovom veoma korisnom vodiču, dr Devora Hajtner suočava roditelje sa činjenicom da je mudrost koju su „sakupili“ tokom života jednako važna i neophodna kao i dodatak digitalnim veštinama njihove dece – a kada se uspešno kombinuju, pametno rezonovanje i tehničke veštine, kreiraju odgovorne osobe modernog, digitalnog doba.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Delivery and Returns Content description.