Telefon: 051 963 874 | Mobilni ( Viber, WhatsApp ): 064 44 04 922
Antikvarijat Ramajana
Marija Treben – Zdravlje iz božje apoteke

Marija Treben – Zdravlje iz božje apoteke

25.00 KM

Opis

Povez: tvrdi
Izdavač: Edicija, Beograd
Godina izdanja: 2014.
Obim: 120
Format: 31 x 22
Stanje: novo

 

U knjizi Zdravlje iz Božje apoteke naći ćete opise lekovitog bilja, njihovu primenu i uputstva za prikupljanje, čuvanje i pripremu. Knjiga Marije Treben je na vrhu liste najprodavanijih knjiga u Evropi, Knjiga Zdravlje iz božije apoteke objavljena je čak na 21 svjetskom jeziku ,prodata je u više od 8 miliona primeraka.

Hiljade svedočanstava iz cele Evrope hvali začuđujuće izlečenje i čudesne efekte recepata iz knjige Zdravlje iz Božje apoteke. Zato što su recepti  jasni, koncizni i laki za razumevanje, lečenje lekovitim biljem je sada nešto što svako može da nauči i primeni.

U predgovoru knjige Marija Treben kaže

” Svako može da doprinese svom zdravlju ako radi preventive i blagovremeno skuplja biljke i trave iz božje apoteke, te ih u obliku čaja pije svakodnevno ili po potrebi, zatim ako koristi ekstrakte za utrljavanje ili za tople obloge, kao dodatak vodi za kupanje itd.

Ako se već odlučite da koristite lekovite biljke, valjalo bi da počnete sa onima koje pročišćavaju krv, kao što su sremuš, kopriva, veronika, maslačak i bokvica.Ovakve kure, primenjene tačno po uputstvu, nikada ne mogu da naškode.”

 

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Delivery and Returns Content description.