Telefon: 051 963 874 | Mobilni ( Viber, WhatsApp ): 064 44 04 922
Antikvarijat Ramajana
Napoleon Hil, Džozef Marfi, Dejl Karnegi – Majstori uspeha: tajne koje vam menjaju život

Napoleon Hil, Džozef Marfi, Dejl Karnegi – Majstori uspeha: tajne koje vam menjaju život

20.00 KM

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Povez: meki sa klapnama
Izdavač: Edicija, Beograd
Godina izdanja: 2021.
Obim: 383
Format: 24 x 15
Stanje: novo

 

 

 

 

Tri navike kojima ćete postići uspeh u finansijama, ljubavi, zdravlju i životu.

Trojica najuticajnijih autora našeg vremena nude vam proveren i dosledan plan da ostvarite uspeh u svim oblastima života.
Ovo je knjiga o načinu na koji svet, zapravo, funkcioniše. Postoje nevidljivi principi koji upravljaju pretvaranjem želja u stvarnost, a oni počivaju u našem umu. Ovde su opisani jasno i jednostavno: pridržavajte se sistema i postići ćete uspeh.
Odgovori koje tražite već leže u vašem umu, u moći koja stoji na raspolaganju svim ljudima sveta već u ovom trenutku.

Ovi autori vam samo pokazuju da je vaš um već sposoban da postigne uspeh, a ako se zagledate u sebe i počnete od svoje istinske želje, to će vas dovesti do ideje. Ideja će vas dovesti do konkretnih prilika, a te prilike, uz ozbiljan trud, dovešće vas do istinskog uspeha – onakvog kakav definišete vi sami, a ne neko drugi. Prava tajna uspeha nije u imanju dobrih veza, ni dobre porodice, ni dobrog obrazovanja, ni dobrih prihoda niti bilo koje tajanstvene astrološke kombinacije svega toga. Tajna je potpuno besplatna i dostupna svakome, bez obzira na imovinsko stanje, školovanje ili bilo koje druge prednosti. To je srž onoga što sve ljude sveta čini jednakim. To je moć vašeg uma.Vaše misli moćnije su od novca, uticaja i prilika zajedno, i upravo one jesu faktor koji određuje da li ćete biti gubitnik ili pobednik.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Delivery and Returns Content description.