Telefon: 051 963 874 | Mobilni ( Viber, WhatsApp ): 064 44 04 922
Antikvarijat Ramajana
Rika Zarai – Moja prirodna medicina

Rika Zarai – Moja prirodna medicina

15.00 KM

Opis

Godina: 1987
Vrsta uveza: Tvrdi uvez
Pismo: Latinica
Veličina: 145×215
Stanje: Odlično očuvana knjiga

Rika Zaraï, poznata izraelsko-francuska pjevačica doživjela je težak prometni udes na vrhuncu karijere. Završivši u kolicima okreće se prirodnoj medicini u kojoj nalazi tjelesno i duševno ozdravljenje.

RIKA ZARAÏ, izraelsko-francuska pjevačica još na početku glazbene karijere odlazi u Francusku, gdje ubrzo postiže meteorski uspon i stječe status zvijezde glazbene scene. Međutim, sudbina joj na vrhuncu karijere priprema dramatičan obrat: na povratku s koncerta doživljava težak prometni udes. Nakon šest dana provedenih u komi, liječnici joj prognoziraju doživotnu nepokretnost i nemogućnost izlječenja. Ali Rika se pokazala pravim borcem, koji ne priznaje poraz ni onda kad su joj liječnici najavili da nema izgleda za oporavak.

“Toga sam se dana suprotstavila sudbini. Priznanje nemoći tradicionalne medicine okrenulo me prirodnim lijekovima, u kojima sam pronašla pomoć i za tjelesno, i za duševno zdravlje.”

Svoja iskustva iz borbe za normalan život opisala je u ovoj knjizi, koja je postala bestseler i srušila sve rekorde prodaje.

A da joj je prirodna medicina pomogla, svjedoče i kasniji uspjesi na glazbenoj sceni, brojne turneje, poduzetnički pothvati u proizvodnji biljnih i prirodnih lijekova, te više objavljenih knjiga iz oblasti prirodne medicine, koje su redom postale bestseleri.

Provjerite i vi koja je tajna njezina uspjeha. Otkrijte snagu i moć prirode, nakupljenu u njezinim plodovima, čajevima, pripravcima, uljima, oblozima… čiji je detaljan način pripreme i upotrebe u ovoj knjizi jasno i razumljivo prikazan.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Delivery and Returns Content description.