Telefon: 051 963 874 | Mobilni ( Viber, WhatsApp ): 064 44 04 922
Antikvarijat Ramajana
Zorana Memedović – Učim da sviram violinu

Zorana Memedović – Učim da sviram violinu

25.00 KM

Opis

Povez: meki
Izdavač: Marks & Bleeds, Beograd
Obim: : 103
Format: 29 x 18 cm
Godina izdanja: 2013.
Stanje: novo

Učim da sviram violinu je moderna škola za violinu, namijenjena svim uzrastima i onima koji nemaju nikakvo muzičko iskustvo, a imaju želju da nauče da sviraju ovaj instrument. Osim što je opisana violina i osnovna tehnika sviranja, knjiga se bavi i notnim opismenjivanjem.
Popularne kompozicije različitih stilova i epoha, fotografije, ilustracije i jednostavna objašnjenja, doprinijeće lakom učenju i brzom napretku.
Ovo je jedinstvena knjiga iz ove oblasti.

Zorana Memedović je rođena u Beogradu, a danas živi i radi u Štutgartu, u Njemačkoj. Viloinu je diplomirala na Fakultetu muzičkih umetnosti u Bogradu, a postdiplomske studije za violinu i kamernu muziku na Visokoj školi u Štutgartu. Pored brojnih koncerata i televizijskih nastupa u klasičnoj i popularnoj muzici, angažovana je i u pedagoškom radu. Bila je član žirija na nemačkom takmičenju za mlade muzičare „Mladi sviraju“.

Jedna je od najpopularnijih pratećih zvijezda u Njemačkoj. Nastupala je sa Najdželom Kenedijem, Kristinom Agilerom, Hoze Karerasom, Andreom Bočelijem, Huliom Iglesijasom, Filom Kolinsom, Ozijem Ozbornim, Mitlofom, Silom, Melani Loren, Keli Klarkson …

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Delivery and Returns Content description.