Telefon: 051 963 874 | | Mobilni (viber, whatsapp) 064 44 04 922

e-mail: info@antikvarijatramajana.com

Antikvarijat Ramajana
  Zorana Memedović – Učim da sviram violinu

  Zorana Memedović – Učim da sviram violinu

  19.00 KM

  Opis

  Povez: meki
  Izdavač: Marks & Bleeds, Beograd
  Obim: : 103
  Format: 29 x 18 cm
  Godina izdanja: 2013.
  Stanje: novo

  Učim da sviram violinu je moderna škola za violinu, namijenjena svim uzrastima i onima koji nemaju nikakvo muzičko iskustvo, a imaju želju da nauče da sviraju ovaj instrument. Osim što je opisana violina i osnovna tehnika sviranja, knjiga se bavi i notnim opismenjivanjem.
  Popularne kompozicije različitih stilova i epoha, fotografije, ilustracije i jednostavna objašnjenja, doprinijeće lakom učenju i brzom napretku.
  Ovo je jedinstvena knjiga iz ove oblasti.

  Zorana Memedović je rođena u Beogradu, a danas živi i radi u Štutgartu, u Njemačkoj. Viloinu je diplomirala na Fakultetu muzičkih umetnosti u Bogradu, a postdiplomske studije za violinu i kamernu muziku na Visokoj školi u Štutgartu. Pored brojnih koncerata i televizijskih nastupa u klasičnoj i popularnoj muzici, angažovana je i u pedagoškom radu. Bila je član žirija na nemačkom takmičenju za mlade muzičare „Mladi sviraju“.

  Jedna je od najpopularnijih pratećih zvijezda u Njemačkoj. Nastupala je sa Najdželom Kenedijem, Kristinom Agilerom, Hoze Karerasom, Andreom Bočelijem, Huliom Iglesijasom, Filom Kolinsom, Ozijem Ozbornim, Mitlofom, Silom, Melani Loren, Keli Klarkson …

  Reviews

  There are no reviews yet!

  Be the first to write a review

  *

  Delivery and Returns Content description.